Yhteydenotto

Velux ikkunat sekä Pihla-ikkunat ja ovet

Ikkunat Pihla-mallistosta ja ikkunoiden myynti ja asennus Talopekoilta pääkaupunkiseudulla

Tarvitsetko:
• Tyylikkäät ja energiatehokkaat ikkunat?

• Kiinnostaako Pihla-ikkunat?
• Ikkunat valmiina kotiisi asennettuna ja 25 vuoden takuulla?


Talopekat on Pihla-ikkunoiden valtuutettu asentaja ja jälleenmyyjä pääkaupunkiseudulla. Kauttamme saat Pihla-malliston avattavat, kiinteät ja paloturvallisetkin ikkunat helposti ja takuulla.

Ikkunaremontilla talo energiatehokkaaksi

Usein energiatehokkuutta voidaan nostaa nopeasti vaihtamalla uudet ikkunat. Ikkunoiden vaihto poistaa vuotavaa lämmönhukkaa ja varmistaa energiatehokkaan talon tai asunnon. Nykysin MSE-tyypin ikkunoiden avulla avattavatkin ikkunat täyttävät tiukat laatustandardit sekä rakennusmääräysten luokitusstandardit. MSE-tyyppi onkin tällä hetkellä Suomen suosituin ikkunatyyppi. Älä anna siis lämmön valua harakoille, vaan pidä sekä kustannukset, että asumismukavuus hallinnassa.

Pihlan ikkunat ovat testattuja ja täyttävät eurooppalaiseet laatustandardit niin A-energialuokan kuin palokestävyydenkin osalta myös eurooppalaisen luokitusstandardin SFS-EN13501-2. Varmista siis kotisi turvallisuus ja energiatehokkuus valitsemalla Pihla-ikkunat ja ammattilainen asentamaan, jotta takuu on voimassa.

Ikkunat Pihla-mallistosta ja ikkunoiden asennus Talopekoilta pääkaupunkiseudulla
Velux -kattoikkunat

Avattavat mittatilausikkunat niin uuteen kuin vanhaankin kotiin

Pihlan avattavien ikkunoiden mallisto pitää sisällään kaksi huippuikkunaa: kolmilasinen Pihla Varma ja nelilasinen Pihla Termo. Malliston ikkunat ovat kaksipuitteisia kolmilasisia MSE-tyypin puualumiini-ikkunoita. Pihla-ikkuna lisää sekä talosi energiatehokkuutta, mutta se myös eristää ääntä ja lisää helppokäyttöisyyttä tuulettamiseen sekä puhdistukseen.

Kiinteät Pihla-ikkunat uudisrakennuskohteisiin sekä saneerauskohteisiin

Nykyiset kiinteät ikkunat mahdollistavat tyylikkäät suuret lasipinnat ja avoimet suuret tilat. Energiahukkaa ei turhaan ilmene ja ikkunoiden sisäpinnat ovat tyylikästä puuta ja ulkopuolen viimeistely ja verhous näyttävää alumiinia. Pihlan malliston etuna on A-energialuokkaan kuuluvat kolminkertaisesti energiaa säästävät kiinteät lasit, joissa yhdistyy tyylikkyys ja huoltovapaus. Nosta nyt uudisrakennus- tai saneerauskohteesi arvoa valitsemalla Pihlan kiinteät ikkunalasit.

Ikkunat Pihla-mallistosta ja ikkunoiden asennus Talopekoilta pääkaupunkiseudulla

Ikkunoiden hinnat ja asennushinnat

Pihla-malliston niin kiinteät, avattavat kuin palonkestävät ikkunalasit ovat kustannustehokkaita ja nostavat kotisi arvoa. Ikkunoiden hinnat saat meiltä nopeasti ja tarjoamme myös kiinteät sitovat asennushinnat pääkaupunkiseudulla.

Pihla-ikkunoiden asentajat palveluksessasi pääkaupunkiseudulla

Talopekat on valtuutettu Pihla-ikkunoiden asentaja pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme kaikkiin projekteihimme 100 %:n asennustakuun ja kauttamme saat myös Pihlan 25 vuoden lahoamattomuustakuun ikkunoillesi. Voit syystä elää huoletta ja vähemmillä kustannuksilla kun talossasi on energiatehokkaat Pihla-ikkunat Talopekkojen asentamana.