Yhteydenotto
Salaojitus, salaoja- ja sadevesijärjestelmien saneeraukset

Salaojitus on varmin tapa huolehtia kiinteistösi arvosta!

Onko salaoja- ja sadevesijärjestelmä tarpeellinen kiinteistöösi seuraavista syistä?

• Tarvitseeko omakotitalosi salaojitusta tai sadevesijärjestelmää poistaakseen lilluvan veden tontilta?
• Syöksyykö vesi ränneistä suoraan pihalle ja valuu sokkelin reunaa perustuksiin?
• Jääkö pintavedet lainehtimaan sokkelin reunalle aiheuttaen pitkäaikaista kosteutta?

Mikäli näin on, niin ratkaisuna on salaojitus ja sadevesijärjestelmän uusiminen tai saneeraus. Talon perustusten suojaaminen vesivahingoilta on yhtä tärkeää kuin reiätön katto. Salaojien kaivaminen ja asentaminen on helppo tapa saada niin sadevesi kuin pintavesikin ohjattua pois talon perusteista. Salaojitus on nopea ja suhteellisen vaivaton tapa varmistaa kiinteistösi arvo jatkossakin. Teemme salaojitusta ja sadevesijärjestelmien uusimista Vantaan, Espoon ja Helsingin alueella vuosien kokemuksella.

Salaojitusta pääkaupunkiseudulla

Salaojitus kiinteistöösi pääkaupunkiseudulla

Teemme salaojitusta ja salaojien kaivamista pääkaupunkiseudulla avaimet käteen -periaatteella ja tyytyväisyystakuulla. Mikäli kiinteistössäsi ei ole salaojia, salaojaputkia tai kunnollista sadevesijärjestelmää me rakennamme sinulle sellaisen nopeasti.

Vastaamme koko salaojitusprojektista aina maanrakennustöistä, salaojaputkien hankkimiseen, sekä salaojien asennukseen. Kaivamme riittävät kaadot kiinteistön ympärille, ohjaamme vedet salaojaputkilla parasta mahdollista reittiä kunnallisverkkoon tai jos tontillasi tarvitaan vedenpumppaamo asennamme sen ja eristämme sokkelin huolella ennen sadevesijärjestelmän asentamista. Lopuksi huolehdimme siististi maanrakennustöistä niin, että kesän aikana sokkelisi reunaa koristaa kukkaset.

Salaojitusta pääkaupunkiseudulla

Vanhojen salaojien saneeraukset Espoo, Vantaa ja Helsinki

Mikäli sinulla on olemassa jo salaojat kiinteistössäsi, mutta niiden toiminta tuottaa ongelmia me saneeraamme salaojaputket puolestasi. Usein syynä on maanpainaumat, jotka ovat muokanneet sadevesijärjestelmien salaojaputkien ja viemäröinnin kaadot liian pieniksi. Ei hätää saneeraamme ne kuntoon helposti. Lisäämme salaojaputkiin riittävät kaadot, jolloin vesi liikkuu nopeasti tontilta viemäriverkostoon.

Saneeraus lähtee aina tarkastuksesta, jossa tarkastamme ensiksi salaojien salaojaputket ja niiden kunnon sekä kaadot. Asennamme tarvittaessa uudet sadevesijärjestelmät ja saneeraamme tai vaihdamme kokonaan sokkeleiden eristykset ja eristeet. Tarvittaessa kunnostamme myös vettyneet perustukset kuivaamalla ne ennen remonttia.

Salaojitusta pääkaupunkiseudulla

Salaojien liittäminen kunnallisverkkoon

Oletko miettinyt liittäväsi kiinteistösi kunnalliseen viemäriverkkoon? Muuttaa tontille tapahtuvan imeytyksen kunnalliseen viemäriverkkoon? Teemme käden käänteessä pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kiinteistöihin vie-märiliittymien asennukset ja niihin liittyvät maanrakennustyöt. Suunnittelemme parhaan reitin kanssasi kiinteistösi sen hetkisten mahdollisuuksien mukaan. Kaivamme tarvittavat ojat ja liitämme kiinteistösi kunnalliseen viemäriverkkoon. Tarkistamme myös putkien kunnon ja uusimme huonokuntoiset salaojaputket tarvittaessa.

Salaojitusta pääkaupunkiseudulla

Kellarien ja autotallien vesieristys kuntoon?

Pääkaupunkiseudulla on paljon kiinteistöjä ja omakotitaloja, joissa kellarin tulee pysyä kuivana. Kun vesieristys pettää niin selvää on, että kosteusvaurio ja pahimmassa tapauksessa homevaurio on edessä. Tällöin ainoa vaihtoehto on saneerata kellarin vesieristys.

Teemme kellarien vesieristystöitä, jolloin kaivamme kellarin reunusta riittävän syvälle auki ja kuivatamme seinän sekä vaihdamme vesieristeet. Tämän jälkeen katsomme voidaanko aiempaa sadevesijärjestelmää hyödyntää vai tuleeko se saneerata parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Lopuksi varmistamme, että salaojakaivot on kunnossa ja että ne toimivat tarkoituksenmukaisesti.

Salaojitusta pääkaupunkiseudulla

Salaojituspalvelumme pitävät sisällään:

  • Salaojitus ja salaojat
  • Salaojaputkien hankinta
  • Salaojakaivot ja niiden tarkistaminen
  • Salaojien tarkastus
  • Viemäriliittymien asennus
  • Uusien sadevesijärjestelmien asennus
  • Kellareiden vesieristystyöt
  • Salaojaremontit
  • Sokkeleiden eristysten saneeraus
  • Pumppaamon asennus

Talopekat hoitaa ammattitaitoisesti talosi salaojitus- ja salaojatyöt. Teemme myös muita maankaivuutöitä ja maanajoa sekä talojen perustuksia. Toimimme pääasiassa Vantaalla, Helsingissä ja Espoossa.

Pyydä tarjous ja saat ilmaisen 120€:n arvoisen kartoituskäynnin. Teemme kaikki työt 100% takuutyönä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!