Yhteydenotto


Kosteusvaurio- ja homevauriokorjaukset Vantaa, Espoo ja Helsinki

Kosteusvaurio tulee hoitaa aina heti kuntoon, ettei se pääse muodostumaan homevaurioksi. Onko sinulla edessä homevaurioiden ja kosteusvaurioiden korjaukset tai lahon alapohjan uusinta?

• Onko talosi puupinnat maalista lohkeilevia tai jo selkeästi lahonneet?
• Onko talosi betonipinnat jo kosteusvaurion kourissa?
• Tippuuko sokkelista niin maali kuin puinen verhoilukin?

Kosteusvaurio- ja homevauriokorjaukset pääkaupunkiseudulla

Mikäli oireet ovat ylläkuvatut niin talossasi on mahdollisesti alkava kosteusvaurio, joka tulisi hoitaa pois. Jos talosi puupinnat ovat selkeästi lahonneet tai betonipinnat kostuneet ne vaativat pikaisen korjauksen. Kosteusvaurion oireet huomataan usein silmällä talon ulkopuolelta ja pahimmissa tapauksissa homeen aiheuttamat oireet ovat jo kerenneet sairastuttaa asukkaat. Kosteusvaurioiden korjaaminen on meille arkipäivää. Teemme pääkaupunkiseudulla Espoon, Vantaan ja Helsingin alueella kosteusvaurioiden sanee-raukset sekä home- ja lahovaurioiden korjaukset.

Kosteusvaurio- ja homevauriokorjaukset pääkaupunkiseudulla

Korjaamme kosteusvauriosi pääkaupunkiseudulla

Kosteusvaurion ensiapu on aina saada kosteusvaurio rajattua ja sen kohde kuivattua. Tämän jälkeen kosteusvaurio tulee tutkia ja katsoa ettei ole syntynyt homevauriota, joka voisi olla vaarallinen myös sisäilmalle.

Talopekat kunnostaa kiinteistösi kosteat sokkelit, lahonneet alalaudat ja alapohjan, sekä varmistaa, ettei kosteusvaurio aiheuta todellista homevauriota. Teemme pääakapunkiseudulla alapohjien kunnostusta aina pienestä salaojituksesta suurien kosteusvaurioiden ja lahovaurioiden kunnostamiseen.

Kosteusvaurio- ja homevauriokorjaukset pääkaupunkiseudulla

Mitä jos kosteusvaurio on edennyt homevaurioksi?

Alapohjan homevaurio on yleinen ongelma vanhoissa taloissa etenkin, jos salaoja- ja sadevesijärjestelmä on puuttellinen tai alapohjassa on huono ilmanvaihto ja tuuletus. Se ilmenee usein kosteana sokkelina tai lahona alapohjana. Homevaurion oireet tulee tutkia huolella ja korjata perusteellisesti.

Kosteusvaurio- ja homevauriokorjaukset pääkaupunkiseudulla

Hoidamme homevaurioiden korjaukset ja kuivaukset ammattitaidolla ja tarkasti, jotta kiinteistösi sisäilma säilyy hyvänä jatkossakin. Saat kauttamme myös alapohjan mahdollisen kuivauksen ja kuivattamiseen liittyvät palvelut tai mahdollisesti koko alapohjan uusimisen, jotta kosteusvaurio ja sitä kautta uusi homevaurio ei uusiudu.

Kosteusvaurio- ja homevauriokorjaukset pääkaupunkiseudulla

Kylpyhuonetilojen, saunojen ja märkätilojen saneeraukset

Kosteusvauriot ja homevauriot on yleinen ongelma erityisesti märkätiloissa. Rikkoutunut vesieriste voi huomaamatta aiheuttaa ongelman, joka vaarantaa asukkaiden terveyden. Siksi onkin tärkeää huolehtia, että kylpyhuoneesi tai saunasi märkätilojen saneeraukset hoitaa ammattilainen. Teemme Vantaan, Espoon ja Helsingin alueella niin kiinteistöihin kuin taloyhtiöihinkin kylpyhuoneiden ja saunojen saneerausurakoita. Huolehdimme kokonaisuudesta aina purkamisesta kuivaamiseen ja uusien märkätilojen asentamiseen.

Talopekkojen kosteusvauriopalveluihin kuuluvat:

  • Kosteusvaurioiden korjaaminen
  • Homevaurioiden korjaaminen
  • Kylpyhuoneiden ja saunojen saneeraukset
  • Märkätilojen uusiminen
  • Homevaurioiden selvittäminen
  • Kosteusvaurioiden kuivaukset myös kauttamme

Pyydä tarjous ja saat ilmaisen 120€:n arvoisen kartoituskäynnin. Teemme kaikki työt 100% takuutyönä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!