Yhteydenotto


HUONEISTOREMONTTI VANTAA JA ESPOO

Talopekat Oy toteuttaa kaikki kotisi remontit lattiasta kattoon. Suoritamme työt koulutuksen ja kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja haluamme, että asiakkaan toiveet ja tarpeet toteutuvat. Panostamme asiakaspalveluun ja teemme kaikki huoneistoremontit, kylpyhuoneet, keittiöt ja saunat aina huolella ja takuulla.

Meillä on kokemusta erilaisista huoneistoremonteista Vantaalla, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Teemme kaikki kodin ulko- ja sisätilojen remontit asiantuntevasti. Lopputuloksessa korostuu aina työn laatu ja tarkkuus.

HUONEISTOREMONTIN AMMATTILAISET VANTAALLA

Oletko suunnittelemassa huoneistoremonttia ja etsit sille osaavaatekijää? Vantaalainen Talopekat Oy laatii huoneistoremontillesi tarkat työsuunnitelmat sekä tarjoukset kohteen mukaan ja tarpeesi sekä toiveesi huomioiden. Huoneistoremontti vaatii eri alojen ammattilaisten osaamista kuten, putki ja sähkö miehiä, jotka hoituvat yhteistyökumppaniemme kautta. Yhdessä varmistamme, että työt suoritetaan määräysten mukaisesti ja kestävästi.

Takaamme, että kanssamme huoneistoremontti toteutuu onnistuneesti jasovitun suunnitelman sekä aikataulun mukaisesti. Käytössämme ovat laadukkaat työvälineet sekä materiaalit. Tarjoamme monipuolisia palveluita remontin suunnitteluun ja toteutukseen sekä apua materiaalien valintaan. Suunnitellaan yhdessä kokonaisuus, josta nautit ja voit olla ylpeä!

Teemme huoneistojen laajennukset, muutokset ja suunnitelmat sekä haemmerakennusluvat siitä erikseen sovittaessa. Huoneistoremontti edellyttää aina luvan taloyhtiöltä, joka kannattaa hoitaa ensimmäisenä. Remonttia suunniteltaessa pääpaino on aina asukkaiden tarpeiden toteutuksessa. Huoneistoremontin tavoitteena voi olla kuluneiden pintojen uusiminen tai koko huoneiston remontointi.

HUONEISTOREMONTILLA UNELMIESI KOTI

Huoneistoremontin yhteydessä voimme tehdä asuntoosi niin isoja kuinpieniä muutoksia tai korjaustöitä. Toteutamme kaikki huoneistoremonttiin kuuluvat työt kuten seinien maalaukset, tapetoinnit, kalusteiden ja lattioiden asennukset sekä kylpyhuoneiden vesieristykset. Voimme tehdä yksittäiset työt tai koko huoneistoremontin avaimet käteen-periaatteella, jolloin pääset nauttimaan valmiista lopputuloksesta heti työn valmistuttua. Toimimme pääasiassa paikkakunnilla Vantaa, Espoo ja muu pääkaupunkiseutu.

Huoneistoremontilla saadaan parannettua kotisi yleisilmettä ja kuntoa.Jo pelkkä seinien tasoitus ja maalaus tai lattioiden vaihto vaikuttaa kodin ulkonäköön. Remontti nostaa myös asuntosi arvoa ja parantaa asumisviihtyvyyttä. Näin ollen huoneistoremonttia kannattaa miettiä jopa ennen asunnon myyntiä, sillä remontoitu asunto antaa siistin vaikutelman ja nopeuttaa asunnon myyntiä.

Helpoiten huoneistoremontti toteutetaan ennen uuteen asuntoon muuttoa, mutta tarvittaessa remontti voidaan toteuttaa myös niin, ettei se häiritse asukkaiden arkielämää. Remontin lähtökohtana on saada kodista asukkaiden näköinen, käytännöllinen ja toimiva kokonaisuus. Huoneistoremontin laajuus sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa budjetti ja toiveet mielessä pitäen.

HUONEISTOREMONTTIEN LISÄKSI TEEMME:

 • home, mikrobi, kosteusvaurio, vesivahinkokorjauksia ja kuivauksia
 • valesokkelien korjaukset
 • ilmavuotojen tiivistykset (lattiat, seinänrajat, ikkunat ja ovet)
 • korvausilman parannustöitä
 • lattiaremontit
 • seinäremontit
 • kattoremontit
 • kylpyhuoneremontit
 • ikkunaremontit
 • saunaremontit
 • ulkoremontit (salaojitukset, pihat, julkisivut)
 • kattoremontit
 • purkutyöt

Talopekat Oy hoitaa kaikki kodin sisä- ja ulkoremontit Vantaan, Espoon ja Helsingin alueella. Voit siis tilata meiltä yksittäisen työn kuten lattioiden laatoitukset, laminaatin asennuksen tai vanhan parketin hionnan ja uudelleen lakkauksen. Autamme myös seinien tasoituksessa, paneloinnissa sekä maalauksessa tai tapetoinnissa. Toteutamme kylpyhuone- ja saunaremontit aina vanhojen rakenteiden purkamisesta laatoitukseen ja kalusteiden asennukseen. Hoidamme ikkunoiden kittaukset, hionnat ja uudelleen maalauksen. Talopekat Oy tarkistaa myös kattosi kunnon ja laatii tarvittaessa korjaussuunnitelman. Kattoremonttien asiantuntijamme hoitavat katon kunnostukset tai vaihdon huolella ja turvallisesti. Teemme niin peltikattojen kuin julkisivujen maalaukset, pesut ja pohjakäsittelyt.

PYYDÄ TARJOUS REMONTISTA!

Ota yhteyttä, kun haluat toteuttaa unelmiesi kodin tai yksittäisen tilan. Talopekat Oy tarjoaa palveluita Vantaalla, Espoossa ja koko pääkaupunkiseudun alueella. Autamme mielellämme pienissä ja suurissa urakoissa.