Yhteydenotto
Kattoremontti - Peltikatto, tiilikatto ja huopakatto

• Paukkuuko peltikatto?
• Tulisiko kattopelti vaihtaa vai onko edessä tiilikaton pesu ja maalaus?
• Mikäli kattoremontti on edessä niin ole yhteydessä ja tiedät mikä on oikea kattoremontin hinta.


Kattoremontti tai katon kunnostus Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella

Talopekat on kustannustehokas kattoremonttien ja muiden kattotöiden ammattilainen. Toimimme pääasiassa Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä sekä Uudellamaalla. Teemme laaja-alaisesti kattojen kunnostukseen ja korjaukseen liittyvää rakennuskorjausta. Talopekat on turvallinen valinta, kun haluat ammattilaisen varmistamaan kiinteistösi arvon.

Kattoremontti kannattaa teettää alan ammattilaisella, sillä katto on talosi tärkein osa. Sateella ei ole kiva kantaa ämpäreitä välikattoon ja valvoa öitä miettien milloin rakennus homehtuu kasaan. Hyvin tehty kattoremontti nostaa kiinteistösi arvoa samantien ja varmistaa, että kiinteistösi arvo sekä kunto säilyvät.

Onko kattosi kunnostuksen tarpeessa ja kattoremontti mielessä?

Teemme talosi vesikattoon, sisäkattoon ja välikattoon tarvittavat työt ammattitaitoisesti sekä huolellisesti. Kattoremontti on tärkeä koko kiinteistön arvoa nostava tekijä ja siksi sen ajoitukseen ja toteutukseen tulee kiinnittää erityistä huomioita. Jos vesikatossa on jo ilmennyt ongelmia tulee koko kattorakenne tarkastaa homevaurion välttämiseksi ja kunnostaa tai vaihtaa nopeasti.

Paukuttaako kattopelti öisin?

Peltikatto on hieno ja hyvä kattomateriaali. Peltikattoa tulee kuitenkin huoltaa, pestä ja lopulta myös kunnostaa. Kattoremontti peltikatolle tulee eteen yleensä siinä vaiheessa kun peltikatto paukkuu tuulessa. Vanhat peltikatot venyvät ja ne alkavat pitää ääntä. Öisin paukkuva katto ei ole pelkästään ärsyttävä vaan myös merkki siitä, että peltikatto elää ja voi päästää vettä sisäkattoon. Vaihdamme vanhat peltikatot ja kunnostamme samalla myös sisä-, ja välikaton, jotta kosteusvaurioilta vältytään. Teemme myös kunnostuksena kattopeltien maalausta ja pesua.

Tarvitseeko huopakattosi uudet huovat?

Huopakatto on hyvännäköinen ja toimiva vesikattoratkaisu. Usein on kuitenkin niin, että kuluneen huopakaton huopien välistä pääsee vesi sisään kovien sateiden tai sulavien lumien mukana. Mikäli huomaat huopien vuotavan on syytä ryhtyä nopeasti toimenpiteisiin. Mikäli huovat pitää vaihtaa me autamme. Teemme nopeasti pääkaupunkiseudulla huopien vaihdot ja niin kuin aina tarkistamme myös koko kattosi rakenteen.Tiilikatto ja sen kunnostaminen

Tiilikatto on pitkälle tulevaisuuten ulottuva sijoitus, joka varmistaa kiinteistösi arvon. Tiilikatto on nopeasti kasvava vesikattomateriaali ja oikea kruunu kiinteistösi otsalla. Tiilikatto on myös siitä hyvä, että sen vaihtamiseen ei aina tarvitse ryhtyä. Voimme tarvittaessa tulla vaihtamaan rikkoutuneet tiilet sekä kunnostamaan tiilikattosi. Verrattuna peltikattoon tiilikatto on erittäin hiljainen ja tukeva kattomuoto. Tiilikaton asennus on edullista ja nopeaa eikä valmista kunnostettua kattoa tarvitse huoltaa niin usein kuin esimerkiksi huopakattoa. Usein riittää vain tiilikaton pesu.

Talopekoilla on vakuutukset kunnossa

Kattoliiton hyvä ohjeisto kattoremontin läpivientiin kannattaa lukaista ennen projektiin ryhtymistä. Hyvän kattourakoitsijan löytäminen on tärkeää. Siksi kannattaakin varmistaa, että urakoitsijallasi on vakuutukset kunnossa. Talopekat on täysin vakuutettu yritys, joka suorittaa kattoremonttisi huolellisesti ja takuulla.

Turvallinen katto niin kiinteistölle kuin ihmisillekin

Kauttamme saat myös kattoturvatuotteet, joilla varmistat, ettei katoltasi tipu jäätä, lunta tai ihmisiä. Hyvin rakennetulla katolla ei tarvitse kävellä. Katolle asennetaan kunnon tikkaat, lapetikkaat, kattosillat ja lumiesteet, joiden avulla katolla liikkuminen on turvallista. Näin varmistat, ettei kattosi aiheuta kalliita ongelmia ihmisille eikä kiinteistöllesi.

Ole yhteydessä kun tarvitset kattoremonttia pääkaupunkiseudulla

Asennamme ja saneeraamme niin pelti-, tiili- kuin huopakattopinnatkin. Ennen projektin aloitusta käymme läpi kiinteistön ja katon iän, tehdyt korjaukset, lämmöneristysmateriaalien laadun, kattomallin sekä rakenteen piirrustukset. Keskitymme erityisesti muotoon ja materiaaliin sekä määritämme katon käyttöikätavoitteen. Lisäksi hoidamme kattojen korotukset sekä palotikkaiden asennukset. Korjaamme ja asennamme paikoilleen myös räystäskourut ja -rännit. Meiltä helposti:

• Kattoremontti aina maalauksesta vaihtoon
• Peltikattojen asennus ja saneeraus
• Tiilikattojen asennus ja saneeraus
• Huopakattojen asennus ja saneeraus
• Peltikattojen maalaus ja pesu
• Kattojen korotukset
• Palotikkaiden asennukset
• Kattosiltojen ja lumiesteiden asennukset
• Räystäskourujen ja -rännien asennus ja korjaus

Otteen esikatselu

Ota yhteyttä ja sovi ilmainen arviointikäynti!