YhteydenottoPihakivet ja pihakivien asennus Helsinki, Espoo ja Vantaa

Haluatko:
• tyylikkään ja ajattoman pihatien?

• Pihakivet edullisesti ja pihakivien asennuksen samalla vaivalla?
• Kaikki avaimet käteen-asennuksena?

Pihakivetys nostaa kiinteistösi arvoa ja auttaa pitämään tonttisi tyylikkäänä. Hyvin rakennettu pihakivetys koostuu oikein valituista pihakivistä, soveltuvista reunamateriaaleista ja kaiteista. Hyvin rakennettu pihakivetys istuu tonttiin kuin nenä päähän ja pihalaattojen asennus ottaa huomioon koko kiinteistön. Siksi hyvät pihakivet tuleekin valita kokonaisuus silmällä pitäen, sillä se on ensimmäinen asia, jonka vieraasi kohtaa.

Tyylikkäät pihakivet ja pihalaattojen asennus

Kauttamme saat tyylikkäät pihakivet ja pihalaattojen asennustyöt sekä pihan maisemoinnin. Teemme suunnitelman mukaisesti toiveesi täyttävän pihan, jossa pihakivetys ja muurikivet sointuvat taitavasti yhteen aina kivituhkaa myöten.Hyvin tehty kivipiha on pitkäikäinen

Hyvin rakennettu kivipiha on tyylikäs ja ajaton. Se on pitkäikäinen niin trendinä kuin myös käytössä. Pihakivet kestävät kovempaakin kulutusta kunhan niiden pohjatyöt on tehty hyvin. Pihalaatat pitävät kulkutiet selkeinä ja maastoon soveltuvina ja portaat kestävät käyttöä.


Pihakivetys vaatii hyvän pohjatyön

Pihakivi ei valitettavasti korjaa huonoa pohjatyötä. Siksi onkin tärkeää, että hyvin suunniteltu piha pohjustetaan riittävällä määrällä oikeaa kiviaineista. Kaivamme tontillesi riittävän pohjan kävelykäytäville, portaille ja kaiteille. Routivat maalajit kuten saven ja hiesun korvaamme hiekalla ja soralla. Näin toimitaan myös turve- ja liejumaatonteilla, joissa vaihdamme huokoisen maa-aineksen kantavaaan soraan. Pohjalle asennamme suodatinkankaan, jonka päälle rakennamme tontille soveltuvin ja valituin maa-aineksin vahvan pohjan. Hyvä pohja varmistaa sen, että tiet ja nousut eivät routimisen vuoksi ryhdy elämään. Hyvin pohjustetut pihakivet kestävät vuosikymmeniä! Lopuksi viemme myös kaikki kaivetut maa-ainekset pois tontiltasi.Puutarhasuunnitelma kaiken pohjana

Teemme pihan maisemoinnista kanssasi suunnitelman ja tarvittaessa voimme suositella myös suunnittelijaa tai arkkitehtia. Hyvä puutarhasuunnitelma varmistaa laadukkaan työn ja lopputuloksena on kaunis puutarha. Huomioon on otettu niin pihakivet, kivituhkan väri, soveltuvat muurikivet ja nurmikon reunakivet. Kauttamme saat kaiken aina suunniteluavusta toteutukseen ja pihakivet tuotuna paikan päälle. Ainoa mitä sinun tulee tehdä on valita värit, koot ja kertoa minkä pihakiviunelman haluat meidän sinulle toteuttavan.Ota yhteyttä ja me teemme pihastasi unelman!

Pihateiden asfaltointi

Hyvä tapa pitää pihatiet kunnossa on asvaltoida ne. Asfaltoitu pihatie on pölytön, tasainen ja helppo hoitoinen. Talvisin voit helposti aurata tien kun taas kesällä hiekan ja muun lian voit pestä posi painepesurilla. Samoin kuin muihin pihateiden materiaaleihin tulee asfaltointiin ottaa huomioon kunnon pohjatyöt. Veden poisjohtaminen, routavauriot ja muut ongelmat helpottuvat kun pohjat tehdään kunnolla. Saat kauttamme myös tyylikkään, kustannustehokkaan ja helppohoitoisen asfaltoidun pihatien.