Yhteydenotto
Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti Vantaalla, Espoossa tai Helsingissä

Onko:
• Kylpyhuoneremontti edessä?

• Kosteusvaurio päässyt liian pitkälle?
• Märkätilat uusittava?

Kylpyhuoneremontti- ja saunaremontti pääkaupunkiseudulla

Kylpyhuoneremontit pääkaupunkiseudulla

Pienikin kosteusvaurio voi aiheuttaa märkätiloista lähtevän mikrobikasvuston, joka leviää hiljalleen rakenteisiin. Kun mikrobikasvusto ja home leviävät huoneiston hengitysilmaan, aiheuttavat ne helposti nuhaa, yskää ja pahimmassa tapauksessa astmaa. Tästä syystä olemme erittäin tarkkoja työmme laadusta. Oli sitten kyseessä märkätilojen kosteusvauriosta alkanut kylpyhuoneremontti tai remontin yhteydessä tehtävä uudistus niin me teemme kylpyhuoneremontit tarkkojen laatukriteerien mukaisesti. Teemme talosi märkätilaremontit ja kosteuseristykset VTT:n vaatimien märkätilojen sertifikaattien mukaisesti.

Kylpyhuoneremontti- ja saunaremontti pääkaupunkiseudulla

VTT:n hyväksymät kosteuseristäjät palveluksessasi

Kaikilla kosteuseristäjillämme on VTT:n vaatimat märkätilojen vesieristysserttifikaatit. Käytämme rakennusmateriaaleina vain samaan tuoteperheeseen yhteensopivia materiaaleja ja komponentteja. Voit olla huoletta, että kylpyhuonekalusteet asennetaan varman kosteuseristeen päälle. Kun kylpyhuone on valmis ja kiuas saunan seinässä voit ottaa huoletta löylyt ja vilvoitella suihkussa. Märkätilasi ovat kunnossa ja kylpyhuoneremontti edessä vasta kymmenien vuosien päästä.

Kylpyhuone- ja saunaremonttien yhteydessä myös asbestityöt

Remonttien yhteydessä myös asbestityöt

Usein remonttien yhteydessä ilmenee, että vanhoissa omakotitaloissa, kerrostaloissa ja rivitaloissa on käytetty asbestia eristeissä, liimoissa, laasteissa ja kivihiilipikeä alapohjassa vedeneristeenä joka on myös vaarallista ja aiheuttaa syöpää jo pieninä annoksina. Hoidamme myös asbestipurkutyöt vaativien remonttien yhteydessä, sekä remontteihin liittyvät putki- ja sähkötyöt. Näin saat kaikki remonttipalvelut yhdeltä yritykseltä.

Kylpyhuoneremontti- ja saunaremontti pääkaupunkiseudulla

Takuutyönä ja vakuutettuna

Otamme laatuasiat vakavasti. Siksi Talopekoilla on vaadittavat vahinkovastuuvakuutukset ja tilaajavastuu.fi -vakuutukset kunnossa. Annamme myös kaikelle työllemme 100% tyytyväisyystakuun.

Kylpyhuoneremontti- ja saunaremontti pääkaupunkiseudulla

Kylpyhuoneremontti- ja saunaremonttipalvelumme:

  • Lattioiden, seinien ja kattojen laatoitukset
  • Uusien kylpyhuonekalusteiden asennukset
  • Vedeneristystyöt
  • Saunaremontit
  • Muut kylpyhuoneremonttityöt
  • Kylpyhuonekalusteet

Pyydä tarjous ja saat ilmaisen 120€:n arvoisen kartoituskäynnin. Teemme kaikki työt 100% takuutyönä. Ota yhteyttä ja kysy lisää