Yhteydenotto
Maansiirto ja maansiirtokuljetukset sekä maa-ainestoimitukset

Tarvitsetko
• täyttömaata tontillesi?
• Vai pitääkö ylijäämämaa kuljettaa pois?
• Mahdollisesti pilaantunut maa-aines poistaa ja kuljettaa tontilta?


Talopekat Oy tekee maansiirtokuljetukset luotettavasti ja nopeasti. Kalustomme kattavan tuen turvin pystymme tekemään nopeasti, mutta tonttiasi kunnioittaen maansiirto- ja maa-aineskuljetukset. Meillä on voimassa olevat luvat ja vakuutukset sekä annamme kaikelle työllemme 100% tyytyväisyystakuun. Saat nopeasti tarjouksen, joka sisältää sitovan hinnan.

Maansiirto Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella


Maansiirto vaatii aina ammattilaisen ja kunnon kaluston. Eikä ole ihan yhden tekevää kenet tehtävään valitsee. Maansiirto on yksi asia, mutta toinen on kiinteistön pihan kunnioittaminen työtä tehtäessä. Voit olla varma, että me emme temmellä tontillasi turhaan ja tuhoa sen omalaatuisuutta turhan suurella kalustolla. Teemme maansiirto- ja maa-aineskuljetukset juuri soveltuvalla kalustolla, nopeasti ja 100% takuulla pienistä peräkärrykuljetuksista kuormalavojen siirtoihin.

Maansiirto vaatii usein maantasoituksen

Teemme myös maantasoitustyöt ja maanmuokkaukset tarvittaessa. Palvelemme Vantaalta käsin Espoossa ja muualla Helsingin seudulla. Meidät saat paikalle nopeasti ja tarvittavalla miehityksellä. Pieneen tehtävään riittää yksikin mies ja suurempaa maansiirtoon saamme sinulle tehokkaasti koko tiimin. Maantasoituksen jälkeen voimme vaikka asentaa nurmikon tai pihakivet kotipihan kävelytielle.Talopekat on vakuutettu ja liikennelupamme on kunnossa

Yrityksellämme on maansiirtokuljetuksiin vaadittavat liikenneluvat ja kaikki kuljetuksemme ovat vakuutettuja. Tilaajalla on velvollisuus tarkistaa, että kuljetusliikkeen lupa-asiat ovat kunnossa ja me kerromme mielellämme, että meillä on. Saat todistuksen siitä tilatessasi, jolloin voit olla huoletta toimiessasi kanssamme. Valitse siis yhteistyökumppaniksi kuljetusliike, joka on luotettava ja jolta löytyvät asianmukaiset liikenneluvat.


Pilaantuneen maa-aineksen poistaminen

Usein maanmuokkauksen ja maansiirron yhteydessä huomataan, että maa-aines on jostain syystä pilaantunut. Syynä on usein öljyvahinko, muu myrkky tai liuotinvahinko, joka on jatkunut pitkään ja pilannut maa-aineksen. Maa-aines voi olla vaarallista pitkässä altistuksessa ja siksi se tuleekin poistaa kokonaisuudessaan. Saat kauttamme maa-aineksen poiston ja tarvittaessa yhteistyökumppanimme kautta myös maansiirron jälkeen maa-aineksen laadun tarkistamisen ja varmistuksen siitä, että tonttisi on kunnossa ja turvallinen. Kuorimme vanhat asfaltit piholta ja kaduilta ja kuljetamme pois, teemme myös uudet asfalttipohjat ja uudet asfalttipinnat tarpeen mukaan.


Louhinnat, kiilaukset ja paalutukset

Maansiirron yhteydessä tarjoamme myös palveluna kivikkojen louhinnat, kiilaukset ja paalutukset. Kauttamme onnistuu kivikkojen mekaaninen louhinta, jolloin tontilla oleva kalliopohja louhitaan suunnitelmiin soveltuvaksi. Salaojaremonttien tai arvokiinteistöjen kohdalla käytämme usein hydraulista kiilausta, joka on hyvin ympäristöystävällinen ja pölytön tapa, joka välttää värähdysten ja melun aiheuttamista lähiympäristöön. Maansiirtojen päätteeksi teemme myös paalutukset tonteille uusille rakennuksille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!