YhteydenottoIkkunaremontti, oviremontti ja muut julkisivutyöt

Tarvitseeko talosi uuden ulkoasun?
Julkisivuremontti nostaa talosi arvoa sekä suojaa sään vaihteluilta.
Hyvin kunnostettuun julkisivuun kannattaa panostaa, sillä julkisivu on rakennuksen näkyvin osa.


Ulkoverhous

Taidokkaasti ja huolellisesti tehty ulkoverhous parantaa talosi arvoa. Ulkoverhousremontin yhteydessä voit muuttaa talosi ilmeen jopa aivan uudeksi! Talopekat osaa asentaa ammattitaidolla lautapaneloinnin sekä saneerata tiili- ja rappauspinnat. Lisäksi voimme asentaa taloosi uuden vinyylipaneloinnin, joka säilyttää talosi ulkoasun laadukkaan muuttumattomana vuosikymmeniä.

Ikkunaremontilla ja oviremontilla parannat talosi tyyliä ja säästät lämmityskuluissa.

Ikkunaremontti ja/tai oviremontti

Täydennä kotisi uusi ilme tyylikkäillä, talosi tyyliin sopivilla ovilla ja ikkunoilla. Oletko ajatellut, että ikkunaremontti ja/tai oviremontti säästää kylmillä ilmoilla lämmityskuluissa huomattavasti, kun lämmin ilma ei pääse vuotamaan harakoille. Ikkunaremontin ja oviremontin onnistumisessa on huomioitava kokonaisuus. Ikkuna- ja oviremontti muodostuu suunnittelusta, tuotteiden valinnasta, mitoituksesta, asennuksesta ja käyttöönotosta Talopekat on ikkunaremonttien ja oviremonttien luotettava ja kokenut ammattilainen. Kunnostamme talossasi jo olevat ikkunat ja ovet tai halutessasi asennamme tilalle uudet, talon tyyliin sopivat energiaikkunat ja -ovet. Hoidamme ikkunaremontin ja oviremontin nopeasti – myös talvella. Kauttamme saat myös kattoikkunan vaihdot ja asennukset. Kun ikkunaremontti ja oviremontti on hyvin suunniteltu, voidaan sen kustannukset laskea heti tarkasti, eikä sinun tarvitse olla huolissasi lisälaskuista.

Ulkomaalaus

Ulkomaalauksella parannetaan puupinnan kestävyyttä ja vaikutetaan sen ulkonäköön sekä sovitetaan rakennus ympäristöönsä. Lautapinnat kannattaa pohjustaa ja pintakäsitellä mahdollisimman aikaisessa rakennusvaiheessa, koska pintakäsittelyaine suojaa puuta auringon valon ja kosteuden vaikutuksilta.

On kohteesi oman kodin tai kesämökin ulkomaalaus Talopekat hoitaa ulkomaalauksen aina tarkasti ja nopeasti. Ulkomaalaus alkaa tarkalla pohjatyöllä. Jos ulkoverhousta ei ole uusittu, teemme tarvittaessa huolellisen homepesun. Pohjamaalaamme puhdistetun verhouksen ja viimeistelemme ulkomaalauksen valitsemallasi värillä.


Julkisivupesu

Julkisivupesun päämäärä ei ole pelkästään esteettisen viihtyvyyden lisääminen vaan myös poistaa pinnasta kaikki biologinen kasvusto mikä haurastuttaa julkisivumateriaalia. Säännöllinen puhtaanapito siis kannattaa tässäkin asiassa ja lisää julkisivumateriaalin elinikää. Talopekoilta löytyy osaaminen ja oikeat puhdistusaineet julkisivupesuihin.


Terassit

Antaa auringon paistaa terassille! Kesä jatkuu varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn, kun lyhyenkin aurinkoisen tuokion voi käyttää hyväksi omalla terassilla. Tee itsellesi terassi ja saat lisää tilaa pihapiirin mukavaan oleiluun varustamalla talosi avoterassilla tai lasiterassilla.

Terassin rakentaminen

Ota huomioon auringon paiste eri vuorokauden aikoina, kun alat suunnitella terassia. Mieti myös, tarvitsetko suojaa tuulelta tai ohikulkijoiden tai naapurien katseilta. Liialta auringonpaahteelta voi suojautua esimerkiksi rakentamalla pergolaristikon tolppien varaan etelän maiden tapaan. Myös markiisi suojaa sateelta tai paahteelta. Kerro toiveistasi ja tarpeistasi, niin toteutamme unelmiesi terassin. Talopekat rakentaa terassin ja terassilasituksen ammattitaidolla ja sinä voit keskittyä terassielämästä nauttimiseen jo etukäteen.