YhteydenottoLumityöt ja lumenpudotus pääkaupunkiseudulla 100% takuulla

• Pääsikö talvi yllättämään?
• Tarvitsetko lumenpudotusta Helsingin, Vantaan tai Espoon alueella?
• Onko lumi katolla ja toivoisit kohteliaita, osaavia ammattilaisia poistamaan ne kiinteistösi katolta?


Lumenpudotusta katolta ja lumityöt pääkaupunkiseudulla

Autamme niin yksityisiä kiinteistönomistajia kuin kiinteistöyhtiöitäkin kattojen, kiinteistön alueiden ja kulkuväylien talvikunnossapidossa. Riippuen kiinteistösi tarpeesta meiltä onnistuu lumenluonti niin käsin kuin koneellisestikin. Oli kyseessä sitten lumenpudotus katolta tai lumityöt kiinteistön pihalla niin Talopekat auttaa.

Toteutamme ammattitaidolla jään- ja lumenpudotukset katolta sekä tarvittaessa höyrytykset kiinteistöäsi vahingoittamatta. Lisäksi tarjoamme teiden auraukset, hiekoittamisen sekä tavalliset lumityöt lumilingon, lumikolan tai vaikka lapion voimin.


Mikäli lumisade pääsee yllättämään voit meidät kutsua paikalle nopeastikin. Tiputamme lumet katolta, puhdistamme ajoväylät ja viemme lumet lumenajon yhteydessä pois.

Jään höyrytykset kiinteistöihin

Onko kiinteistönne räystäisiin päässyt muotoutumaan paljon jäätä? Onko jää paikoissa, joista sitä ei kannata hakkaamalla irroittaa? Ei hätää höyrytämme jäät pois hetkessä. Höyrytys on tehokas ja ympäristöystävällinen tapa poistaa jäät katoilta, räystäiltä ja rakennuskohteista, joissa muut jäänpoistotavat ovat poissuljettuja. Höyrytykseen käytetään vain puhdasta vettä, joten ympäristö kiittää siinä missä rakennuskin.

Auraukset, hiekoittaminen ja lumityöt

Kovalla lumisateella lumi kerääntyy helposti taloyhtiön tai omakotitalon pihateille niin, että liikkuminen vaikeutuu ja lumi aiheuttaa myös liukastumisen riskiä jalankulkijoille. Teemme pihojen auraukset kädenkäänteessä sopivalla kalustolla ja muut lumityöt lapiosta lava-autoon. Hiekoitamme pihan ja varmistamme, että kävelytiet ovat riskittömässä kunnossa ja suolattuna tarvittaessa.


Lumen poisajot

Suurilta katoilta erityisesti kerrostalojen teiden varsille ja piha-alueelle tulee paljon lunta. Lumi tulee saada pois pian ja siksi tarjoamme myös lumen poisajot osana palveluamme. Erikokoinen kalustomme varmistaa sen, että pystymme tarjoamaan poisajot niin pienestä kuin suuremmastakin pihapiiristä tai katualueelta. Viemme lumet nopeasti ja siististi pois, ja teemme tarvittavat lumityöt pihapiirissä, jotta asukkailla on helppo liikkua suurenkin lumentulon jälkeen tai kattolumen pudotuksen päätteeksi.

Lumenajot suoritamme sopimuksen mukaan joko urakkahinnalla tai tuntityönä aina asiakkaan toiveita kuunnellen. Talopekoille on tärkeää asiakkaan tyytyväisyys ja hyvin suoritettu työ. Siksi teemme kaikki työt 100% tyytyväisyystakuulla.

Lumenajot kannattaa lisätä palveluun kun tehdään lumentipusta. Lumenajamattomuus on suurempi vaara yhtiön osakkaille kun sen pitäminen kinoksina tontin luona. Siksi lumenajot on syytä varata budjettiin. Teemme lumenajot Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella nopeasti ja varmasti.

Vastuu on aina kiinteistöllä!

Kaupunki vastaa kantakaupungin alueella katujen, ajoratojen ja jalkakäytävien aurauksesta, mutta kattojen lumenluonnista vastaa aina kiinteistön hallitus ja isännöitsija. Siksi on erityisen tärkeää, että kävelytien liukkaus tai liiallinen lumi tai jää katolla eivät auheuta vaaraa ohikulkijoille. Autamme kiinteistöjen omistajia suunnittelemaan lumityöt ja niiden suorittamisen jo etukäteen sekä luomaan hätäsuunnitelman toteutuksineen kovan lumentulon varalle.

Vakuuta kiinteistösi lumityöt!

Meidän kauttamme voit vakuuttaa kiinteistösi lumityöt ostamalla lumenpudotuskiintiöitä. Lumenpudotuskiintiöllä varmistat, että kun kova lumentulo alkaa niin ammattilaiset ovat heti aamusta katollasi.


Koneet ja auraus

Käytämme lumenluontitöihin kalustoa lumilingosta lapioon ja kaivurista kahvaan. Valitsemme aina lumitöihin sopivimman koneen emmekä turhaa tuo edes jäiselle tontillesi konekalustoa, joka voi pilata kiinteistön maita.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!